Vi kører 100% el!

Vi fokuserer på bæredygtighed og har derfor valgt at løse et øget kørselsbehov ved køb af en Renault Fluence el-bil fra Better Place med udskifteligt batteri.

Som en del af RUBOW arkitekters positive udvikling er behovet for kørsel til kunder, opfølgning på byggepladser, mv. også steget, og der er behov for en transportløsning, som også afspejler RUBOWS fokus på bæredygtighed – både socialt, økonomisk, miljømæssigt og arkitektonisk. RUBOW arkitekter ønsker derfor, ved købet af en elbil, aktivt at bidrage til en fremtid uden støj og røg i byerne og at nedbringe den generelle CO2 udledning.

Vi har valgt Renault Fluence Z.E. fordi det er en 100% el-bil, med stor komfort, god rummelighed og uden støj, hverken ude eller inde. Vores medarbejdere er vores største aktiv og det er derfor vigtigt for os, at de kan transportere sig både praktisk, komfortabelt og ikke mindst bæredygtigt”.  Udtaler Lars Hetland, Bestyrelsesformand og partner i RUBOW arkitekter A/S.

Nyheden blev først introduceret for alle RUBOWs medarbejdere på en tur til Better Place’s hovedkontor i Hellerup, hvor alle medarbejdere fik mulighed for at prøvekøre bilen.

RUBOW har indgået et medlemskab hos Better Place, der installeres en el-ladestander på vores parkeringsplads, hvor bilen bliver ladet op intelligent hen over natten, idet der tages hensyn til andelen af vedvarende energi og belastningen i el-nettet. Skal der køres på tværs af landet kan batteriet skiftes på kort tid på en af de 20 batteriskiftestationer, som installeres over det hele landet. Med i abonnementet følger et intelligent navigationssystem, som bl.a. viser hvor nærmeste ledige gratis p-plads med ladestander findes.

Hold øje med bilen i gadebilledet og se mere hos danmark.betterplace.com