WAF-PRÆMIERING

Skolen i Bymidten er på World Architecture Festival tildelt præmiering for bedste projekt undervejs i kategorien ‘undervisning’.

På World Architecture Festival, som netop er afholdt i Singapore, vandt projektet for sin vellykkede transformation af historiske bygninger og design af nye samlende bygninger og pladser til et nyt aktivt læringsmiljø midt i Helsingørs by.

The World Architecture Festival (WAF) er en årlig verdensomspændende begivenhed, hvis mål er at præmiere og præsentere årets bedste arkitektprojekter. Blandt hundredvis af ansøgere nomineres et snævert felt af 200 projekter inden for 20-30 kategorier. Vinderne optages herefter i World Buildings Directory.

WAF organiseres af mediegruppen EMAP, der bl.a. står for udgivelsen af flere anerkendte fagtidsskrifter heriblandt Architectural Review og Architects’ Journal. De første fire år afholdtes festivalen i Barcelona og siden 2012 i Singapore.

Læs mere om Skolen i Bymidten her.