RUBOW VINDER REHABILITERINGSCENTER

koege ALTAN 510

Gennem en tilbuds- og projektkonkurrence har RUBOW arkitekter vundet et nyt rehabiliteringscenter i Køge Bymidte. Projektet er vundet sammen med G.V.L ENTREPRISEMOE A/S RÅDGIVENDE INGENIØRER og Lassen Landskab for Køge Kommune og TK Development og indeholder p-kælder, butikker i stueetagen samt et rehabiliteringscenter, i alt 8.320 m2

Bebyggelsen skal etableres i forbindelse med en større omlægning og udvikling af Køges handels- og kulturliv og er viderebearbejdning af skitseforslag udarbejdet af Årstiderne Arkitekter. I dag er RUBOW blevet udnævnt vinder af konkurrencen med dette projekt, som skal kickstarte visionerne. Herunder ses RUBOWs illustrationer fra konkurrenceprojektet til det ny rehabiliteringscenter

 

K:�1 IGANGVÆRENDE KONKURRENCER1150 Køge Rehabiliteringscente

 

Koege torv 510

Vi glæder os til det videre forløb med forventet indvielse af rehabiliteringscentret i marts 2017