Hvidovre Hospital

visualiseringer_mir_eksteriOr

Vores vision for Nyt Hospital Hvidovre er skabt med patientens velbefindende i centrum.

Landskabets samspil med bygningerne er et bærende element. De grønne rum medvirker til et helende miljø og letter den intuitive orientering inde i bygningerne.

Vores vision er et hospital, som er fremtidssikret. Vi har skabt et system af fleksible, modulære enheder med nøje gennemtænkte dimensioner. Styrken er, at næsten alt kan udskiftes – og genbruges – uden at det bærende system påvirkes.

 

BÆREDYGTIG STRATEGI

LE 2015 – mulig opgradering til 2020.

 

1_500_final

 

 

 

 

Hvidovre hospital

År  

2013

Bygherre  

Region Hovedstaden

Sted  

Hvidovre

Størrelse  

30.000 m2

Ingeniør  

Rambøll

Landskabsarkitekt  

Kristine Jensen

BG_hvidovre hospital