Skolen i Skoven Multihal

 

S:�01 Konkurrencer962 Ny tosporet Skole på Vilhelmsro�7 Tegn

Ny multihal ifm. med opførelse af ny tosporet skole ved Vilhelmsro.

Multihallen ligger i den nordøstlige del af skolen med gode adgangs- og tilkørselsforhold. Hallen fremstår som to huse i en skala, der ’taler samme sprog’ som resten af skolen. Hallen kan via en foldevæg inddeles i 2 separate funktionelle haller. Der er inde fra hallen kig til hallens smukke tagkonstruktion med ovenlys. Omklædningsfaciliteterne er placeret i terrænniveau og giver optimal adgang til alle udendørs idrætsfaciliteter, multihallen og skolens tumlesal.

 

BÆREDYGTIG STRATEGI

Lavenergiklasse 1 og BR 2008 med særligt fokus på at inddrage bæredygtighed i design og undervisning.

Vilhelmsro_Skole_001_H

 

S:�01 Konkurrencer962 Ny tosporet Skole på Vilhelmsro�7 Tegn

SITPLAN 1_500

hallen copy

År  

2010-2013

Bygherre  

Fredensborg Kommune

Sted  

Vilhelmsro, Fredensborg

Størrelse  

1.000 m2 (ialt 8.900 m2)

Totalentreprenør  

GVL Entreprise A/S

Ingeniør  

Oluf Jørgensen A/S & Lars Ørtoft

Landskabsarkitekt  

Lassen Landskab A/S

Præmiering  

1. præmie i indbudt konkurrence

Entrepriseform  

Totalentreprise

BG_hallen