Integreret Daginstitution

rorsangervej (5)

Ny integreret daginstitution med plads til 68 børn.

Alle grupperum er orienteret forskelligt og tildelt egne beskyttede udearealer på begge etager. Byggeriet er udformet via en optimeret brugerproces og energibearbejdning, således at huset udgør et passivt design med fuldt integrerede, brugervenlige energiløsninger. Energibesparende elementer gøres til et pædagogisk og arkitektonisk motiv – f.eks. LAR projekt på legepladsen, den skyggende elefant på facaden og alfabettårnet i fællesrummet, der sikrer opdrift til naturlig ventilation.

rorsangervej (6)Facade med hegnRorsangervej0068Aview 02 MJC arorsangervej (3)

Roersangervej alfabettårnrorsangervej (2)

År  

2014

Bygherre  

Københavns Kommune

Sted  

Rørsangervej, København

Størrelse  

700 m2

Ingeniør  

Orbicon

Landskabsarkitekt  

Opland Landskab

Entrepriseform  

Hovedentreprise

BG_rorsanger1