Ny Skøjtehal

Eksteriør-nat-1

Den nye skøjtehal i Ryparken bliver med sin centrale placering i idrætsanlægget det naturlige omdrejningspunkt, samlingssted og kraftcenter i lokalområdet. Vores vision og forslag lægger vægt på, at det nye isanlæg på samme tid skal være et sportsligt, socialt og energimæssigt kraftcenter. Hallen vil på grund af sin størrelse og sit markante krystallinske udtryk blive et synligt og samlende vartegn for Ryparkens aktiviteter.


BÆREDYGTIG STRATEGI

Lavenergiklasse 1 og fokus vedvarende energi.

Energidiagram

Eksteriør-dag

År  

2008

Bygherre  

Københavns Kommune

Sted  

Ryparken, Østerbro

Størrelse  

4.000 m2

Totalentreprenør  

Hoffmann A/S

Arkitekt  

RUBOW arkitekter + COBE

Ingeniør  

COWI

Konsulent  

Thomas Allan Nielsen, Dansk Skøjteunion

Entrepriseform  

Totalentreprise

BG_ryparken