Træhuset på Tranehavevej

tranehave

Ny integreret daginstitution med plads til 111 børn fordelt på 3 børnehavegrupper og 3 vuggestuegrupper.

Bygningen er struktureret som ’10 små huse’ og er sammenbygget i et fortættet og forskudt forløb, som skaber et katalog af nicher og pergolaer i overgangen mellem ude og inde. Alle bygningens funktioner er integreret i det overordnede bygningsdesign inkl. skure, cykelskure, renovation og liggehal. Dagslys dominerer alle rum og har været et styrende designparameter.

10 huse_diagr.

tranehave garderobe PNG

tranehave grupperum (3)

tranehave puslerum (5a)

År  

2014

Bygherre  

Københavns Kommune

Sted  

København SV

Størrelse  

1.050 m2

Totalrådgiver  

RUBOW arkitekter A/S

Ingeniør  

Sloth Møller & Esbensen Rådgivende Ing. A/S

Landskabsarkitekt  

Opland Landskab Aps

Sagsansvarlig partner  

Susanne Hansen

BG facade 1920x1200