Prækvalificeret: Søster Sophies Minde

Prækvalificeret
Vi er blevet prækvalificeret til ombygning og tilbygning af Søster Sophies Minde på Frederiksberg.

Lyst og imødekommende
Transformationen af det eksisterende plejehjem, skal omdanne rammerne, så de matcher fremtidens behov – i tæt samarbejde med Diakonissestiftelsen. Bygningen rummer mange kvaliteter og muligheder i form af sin særlige historie og bymæssige kontekst. Med fokus på øget hjemlighed, livskvalitet, fleksibilitet og tilgængelighed, er ønsket at skabe et lyst og mere imødekommende og moderne plejecenter, der samtidig åbner sig mod den omgivende by. Vi afgiver tilbud sammen med EKJ Rådgivende Ingeniører.

Lignende projekter:
Generationernes Frederiksberg – Aktiv seniorbydel på Frederiksberg med nyt plejecenter og boldklub.
Sankt Joseph – Konvertering af bevaringsværdig kirke og kloster til seniorbofællesskab samt opførelse af et nyt plejecenter.