Nomineret til Dansk Landskabspris 2019

Linjer i Landskabet nomineret til Dansk Landskabspris 2019

Linjer i Landskabet forbinder mennesker, landskab og kulturarv. Den 10 km lange oplevelsessti tager de besøgende på en rejse gennem 1 mia. års kultur- og naturarv med forstenet havbund og spor efter vulkansk aktivitet.

RUBOW arkitekter har tegnet opholdsplatforme på ruten, hvor den unikke geologiske historie formidles og naturen opleves. Platformene er udformet i ét stykke, placeret svævende over landskabet.

Vi er stolte og glade over nomineringen, med et projekt der åbner øjnene for det enestående landskab ved Aakirkeby på Bornholm, hvor mennesker, kultur- og naturarv forbindes, siger Stine Poulsen, associeret partner i RUBOW arkitekter.

Arbejdet med lokalt tilpassede løsninger, sikring af natur- og kulturarv med både fredning og synlighed, sammenkædning af by og landskab og adgang til grønne områder, der bidrager til borgernes sundhed er blevet til i en inkluderende planlægning der understøtter FN´s verdensmål for bæredygtig udvikling, for langtidsholdbare løsninger og social sammenhængskraft.

Se hele projektet Linjer i Landskabet

Link til pressemeddelelse

Kontakt: Stine Poulsen spo@rubowarkitekter.dk, 2679 9725, landskabsarkitekt MAA, associeret partner, Landskab & Bystrategi