Indvielse af Marselisborghallen

Marselisborghallen ligger smukt i Marselisborgskoven i Aarhus, og blev indviet den 3. december med fine taler fra Ulla Kolding, bestyrelsesformand for Aarhus 1900, Karin Salling fra Salling fondene og Sara Slott Petersen, atlet.

Hallen der er fra 1967 er blevet revitaliseret og udvidet med nye publikums- og træningsfaciliteter. I den nye udbygning har vi udnyttet potentialet for et mere imødekommende møde med omgivelserne, ved at bløde udbygningen op i et varieret og åbent facademotiv.

Det arkitektoniske udtryk er moderne, og den synlige kontakt mellem ude og inde skaber transparens i forhold til aktiviteterne i huset, der nu er taget i brug.

Projektet er lavet i samarbejde med Lyngby Entreprise A/S og LB Consult A/S for Aarhus Kommune og Aarhus 1900.

Læs mere om Marselisborghallen her.