FNs Verdensmål

Ida Auken indleder workshop hos RUBOW arkitekter

Ida Auken indledte i går workshoppen hos RUBOW arkitekter om FNs Verdensmål for bæredygtig udvikling, med et inspirerende og indsigtsfuldt oplæg. Ida Auken, formand for Klima-, Energi- og Forsyningsudvalget, var selv med da de indledende skitser til FNs 17 Verdensmål var på tegnebordet i Rio 2012, og hendes indlæg fik sparket workshoppen om FNs Verdensmål godt igang hos RUBOW arkitekter.

Workshoppen blev faciliteret af Jesper Ring og Asger Juul, og gav anledning til en spændende debat og reflektion. Vi glæder os til at fortsætte det daglige arbejde mod en mere bæredygtig fremtid indenfor byggeriet, ved at bidrage gennem viden, rådgivning og innovative løsninger, og til at arbejde videre med FNs Verdensmål konkret i projekterne sammen med vores samarbejdspartnere.