Vundet: 2 rammeaftaler for FES

Vi er stolte over at kunne offentliggøre, at RUBOW arkitekter har vundet 2 rammeaftaler, som totalrådgiver for Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse (FES) i samarbejde med Norconsult.

Rammeaftalerne omfatter totalrådgivning i 4 af 6 udbudte delområder i forbindelse med gennemførelse af projekter fordelt over hele landet.

Delaftale 5 omfatter direkte tildeling af totalrådgiveropgaver på Vestsjælland samt mulighed for at byde på alle større opgaver på Vestsjælland og i Hovedstadsområdet og delaftale 2 omfatter delområderne Østjylland og Nordjylland, hvor større opgaver tildeles ved miniudbud.

Opgaverne indeholder arkitekt, ingeniør og landskabsrådgivning og spænder bredt fra bl.a. kontorer, undervisning, idræt, øvelsesbaner, værksteder, hangarer til lager- og laboratoriebygninger samt landingsbaner og kajanlæg. 

Vi glæder os over samarbejdet, som er påbegyndt.