Urbant og oplevelsesrigt læringsmiljø

På Christanshavns Skole er bygninger og uderum transformeret til et urbant og oplevelsesrigt læringsmiljø.

Vi designer med mennesket i centrum – også de helt små – vi ved ikke endnu hvordan fremtiden kommer til at se ud, men vi ved at med arkitektur, dialog, design og den nyeste teknologi har vi mulighederne og ansvaret for, at være med til at skabe de bedste rammer for leg og læring med fokus på sundhed, sanselighed og sikkerhed i tæt kontakt med den omgivende bynatur og byens udeliv.

I transformationen af skolens uderum kobles formidling og bevægelse i fagtonede læringsmiljøer, der tilgodeser behovet for udendørs undervisning, aktivitet og hæng-ud steder gennem dagen. Skolens uderum er organiseret som ‘rum i rum’, og sikrer at flere af skolens aktiviteter kan foregå udendørs, og hvor hensyn til hinanden kan understøttes på et begrænset areal.

Se hele landskabsprojektet her.