SSI bygning 208 afleveret

Transformation og fremtidssikring af den bevaringsværdige bygning 208 på SSI er afleveret.

RUBOW arkitekter har siden 2019 arbejdet med respektfuld transformation og renovering af den tidligere materiel og mandskabsbygning B 208 fra næsten urørt stand til en fremtidssikret, fleksibel og transparent kontorbygning.

Lyd og brandsikring med hhv. udstøbning af eksisterende bølgepladeloft/ lerindskuld i eksisterende bjælkelag, brandmaling af oprindelige støbejernskonstruktioner og genbrug af velbevarede trægulve samt genbrug af brosten under gulve i stueplan i udearealerne.

På tværs af huset sikrer den nye trippelhøje foyer kontakt og samhørighed mellem medarbejdere fordelt i kontorlokaler på 3 etager øst og vest for det karakterfulde, centrale adgangsgivende rum med trappe og lift.

Plandisponeringen er tilpasset Nationalt Genom Center, som længe har glædet sig til at flytte til deres nye lokaler.

I samarbejde med med vores underrådgiver Krydsrum Arkitekter A/S og samarbejdspartner på rammeaftalen for SSI, NIRAS, udført af Jakon A/S.

Se hele projektet her SSI Bygning 208