Ny direktør for RUBOW arkitekter Aarhus

Den 5. oktober tiltræder Rasmus Kierkegaard som ny direktør for RUBOW arkitekter i Aarhus.

Rasmus er uddannet arkitekt fra Aarhus Arkitektskole og kommer fra en mangeårig stilling som partner og leder i Schmidt Hammer Lassen Arkitekter, hvor han har haft ledende roller på SHL’s kontorer i både København og Århus med fokus på udvikling af projekter og arkitektkonkurrencer. 

Lars Bo Lindblad, Direktør og partner i RUBOW arkitekter A/S udtaler: Rasmus er en særdeles stærk profil både fagligt, menneskeligt og ledelsesmæssigt og vi glæder os meget til at få ham med på holdet. Rasmus skal sammen med vores øvrige ledelse være med til at videreudvikle RUBOW arkitekters gode position og opgaver i det jyske samt i Danmark generelt.

Han afløser Lars Lisby, som efter deltagelsen i etableringen af RUBOW arkitekter i Aarhus, nu har valgt at søge  nye udfordringer. Vi sender ham afsted med de bedste ønsker for hans videre færd.