Bygningskonstruktører

Vi søger bygningskonstruktører til vores tegnestue i København.

Er du konstruktør med et par års erfaring? Brænder du for arkitektur og bæredygtige løsninger med mennesket i centrum? Og har du lyst til at indgå i et erfarent team med dygtige kollegaer på en arkitekttegnestue som brænder for arkitektur og byggeri, og har høje ambitioner for IKT og BIM. Du får en varieret hverdag, hvor dine ideer og dit engagement værdsættes, og hvor der er rig mulighed for personlig og faglig udvikling og ikke mindst selvstændige opgaver. Vi har en imødekommende virksomhedskultur og løbende faglige arrangementer på tværs af projekter og kontorer der sikrer at du står stærkere i dit videre karriereforløb.

Om dig:
∙ Du har 2-5 års erfaring
∙ Gerne håndværksmæssig baggrund
∙ Erfaren bruger i Revit og Office-pakken
∙ God byggeteknisk indsigt og forståelse af byggeri
∙ Har systematisk tilgang til løsninger af opgaverne
∙ Trives med mange bolde i luften, både selvstændigt arbejde og arbejde i teams.

Om stillingen
Vi tilbyder et udfordrende job med opgaver inden for projektering i alle projektfaser. Du vil opleve at to dage sjælden er ens, lige som både opgaver og arbejdsmængde vil variere fra dag til dag. Vi arbejder på alt fra store komplicerede projekter til små projekter for boligforeninger.
Start hurtigst muligt.

Kontaktperson København: Lars Bo Lindblad.
Send din ansøgning, CV og portfolio til job@rubowarkitekter.dk

Vi glæder os til at høre fra dig!