Første danske DGNB platin boligprojekt vundet

RUBOW arkitekter har vundet konkurrencen om 115 nye familieboliger og ungdomsboliger for Boligkontoret Aarhus på Nørre Boulevard i Aarhus  – lige overfor Universitetsparken. Projektet er udarbejdet i samarbejde med Viggo Madsen Ingeniører og DGNB-konsulent Frandsen & Søndergaard i en totalentreprise med Dansk Boligbyg. Visionen er at skabe en grøn og markant bebyggelse med ungdoms- og familieboliger af høj arkitektonisk kvalitet, der sætter nye høje standarder for bæredygtige hjem og levevis.

I samme måned som de unge flyttede ind i Terrassehuset, som er udviklet til samme bygherre, er projekteringen startet op på det nye projekt på Nørre boulevard. Hvor Terrassehuset certificeres til DGNB guld, skal boligerne på Nørre Boulevard certificeres til DGNB platin, som det første danske boligbyggeri, hvilket er både ambitiøst og en spændende udfordring indenfor et alment rammebeløb. Vi glæder os til at tage udfordringen op og komme i gang med projektet.

Læs pressemeddelelsen fra Boligkontoret her:
https://www.bk-aarhus.dk/nyheder/enkelt-nyheder/article/dgnb-platin-paa-noerre-boulevard/