Vi søger sagsarkitekt/projektleder

Vi søger sagsarkitekt/projektleder til vores tegnestue i Aarhus.

Har du solid erfaring med rollen som sagsarkitekt eller projektleder? Brænder du for arkitektur og bæredygtige løsninger med mennesket i centrum? Og har du lyst til at indgå i et erfarent team med dygtige kollager på en arkitekttegnestue som brænder for arkitektur og byggeri. Du får en varieret hverdag, hvor dine ideer og dit engagement værdsættes, og hvor der er rig mulighed for personlig og faglig udvikling og ikke mindst selvstændige opgaver. Vi har en imødekommende virksomhedskultur og løbende faglige arrangementer på tværs af projekter og kontorer der sikrer at du står stærkere i dit videre karriereforløb.

Om dig:
∙ Du er arkitekt eller konstruktør med solid byggeteknisk viden
∙ Du har 5-8 års erfaring med projektledelse
∙ Er erfaren bruger i Revit og Office-pakken
∙ Har godt kendskab til YBL18
∙ Har systematisk tilgang til løsninger af opgaverne og fokus på den arkitektoniske kvalitet,
så projektet kommer succesfuldt i mål med alle faseafleveringer.
∙ Har en positiv tilgang til udfordringer og er proaktiv, når der skal findes løsninger i teamet
∙ Trives med mange bolde i luften, både selvstændigt arbejde og arbejde i teams.

Om stillingen
Vi tilbyder et udfordrende job med opgaver inden for projektledelse og projektering i alle projektfaser. Din rolle er at styre og drive projekter, bevare overblikket og skabe inspirerende rammer for projektteamet. Du sikrer, at der løbende er relevant dialog og forventningsafstemning med kunden, myndigheder, samarbejdspartnere og kolleger på projektet, og du forstår at bruge den enkeltes kompetencer og ekspertiser optimalt, så der sikres god dynamik i projektteamet. Vi forventer at du kan bistå dine kolleger med proaktive løsninger og kvalitetssikre tid, økonomi og leverancer i kontrakten.

Du vil opleve at to dage sjældent er ens, lige som både opgaver og arbejdsmængde vil variere fra dag til dag. Vi arbejder på alt fra store komplicerede projekter til små projekter for boligforeninger.

Vi holder samtaler løbende, så send gerne din ansøgning hurtigst muligt.

Kontaktperson Aarhus: Rasmus Kierkegaard.
Send din ansøgning, CV og portfolio til job-aarhus@rubowarkitekter.dk

Vi glæder os til at høre fra dig!