Designarkitekt/projektleder

Elsker du at tegne bygninger til børn og unge? RUBOW arkitekter i København søger erfaren og ambitiøs designarkitekt / projektleder til udvikling af konkurrencer og nye projekter.

Du skal brænde for de tidlige faser i projekteringen og have erfaring med at udvikle og vinde konkurrencer særligt med fokus på design af læringsmiljøer for børn og unge. Opgaver vil også kunne vedrøre kultur- og idrætsbyggeri, sundhedsbyggeri og udvikling af fremtidens boformer og boligkvarterer.

Vi får de fleste opgaver gennem offentlige og almene udbuds- og tilbudskonkurrencer, og du skal derfor have erfaring med denne type opgaver. 

Vi arbejder helhedsorienteret med landskab og byggeri i ønsket om at skabe smuk og langtidsholdbar arkitektur, der giver noget tilbage til det sted, vi bygger. Vores projekter udvikles individuelt med afsæt i stedets potentialer og med respekt for de mennesker, der skal bruge vores bygninger.

Vi stræber efter at kombinere bæredygtighed og æstetik i gennemtænkte løsninger baseret på tætte, tværfaglige samarbejder med ingeniører, entreprenører og øvrige specialister.

Som medarbejder på tegnestuen bliver du en del af vores dygtige udviklingsteam. Her skal du som projektleder for udvalgte projekter fortolke programmer, udvikle koncepter, varetage bygningsdisponering og drive den kreative proces og koordinering med de øvrige samarbejdsparter. Skitsering foregår i dialog med en ansvarlig partner.

Du skal være en dygtig formidler og en habil bruger af gængse programmer som Adobe-pakken, autoCAD, sketch up og evt. skitsering i hånden.

RUBOW er en både fagligt og socialt attraktiv arbejdsplads, hvor du vil kunne sparre med mange forskellige fagligheder og deltage i et bredt udbud af medarbejderaktiviteter. Her får du en bred platform at udvikle og videreuddanne dig fra.

Vi er en mellemstor, professionel tegnestue med et fladt hierarki og en uformel tone, og vi tilbyder et arbejdsmiljø med en god work-life balance, også for medarbejdere i udviklingsafdelingen.

Kvalifikationer:

 • Relevant uddannelse som arkitekt.
 • Praktisk erfaring med projektledelse i de tidlige faser.
 • Du har min. 7 års erfaring og gerne mere.
 • Du er nysgerrig, talentfuld og engageret og har lyst til at arbejde i et dynamisk miljø, hvor vi sætter faglighed og bæredygtighed højt.
 • Du har gode samarbejdsevner.
 • Du har deltaget i brugerdialog og/eller -processer.
 • En vis indsigt i at arbejde strategisk med bæredygtighed er et plus.
 • Du har evnen til at etablere en positiv dialog og skabe tryghed for både projektteam og kunde.
 • Du har erfaring til at kunne indgå i tværfaglige projektteams med andre tegnestuer, ingeniører og specialister.
 • Du er systematisk og struktureret i din arbejdsform, og du tænker kreativt og elsker at formgive.
 • Du er velformuleret såvel mundtligt som skriftlig.

Stillingen er fuld tid. Løn- og ansættelsesvilkår sker efter overenskomst/kvalifikationer.
Har du lyst til at blive en del af vores team så send din ansøgning, CV og portfolio til job@rubowarkitekter.dk att.: Kreativ Direktør Susanne Hansen.

Vi holder samtaler løbende med henblik på snarlig ansættelse.