RUBOW arkitekter i Aarhus udvikler holdet

Vores to erfarne medarbejdere Jacob Grøn Mortensen og Troels Engsager Laigaard har brugt foråret på at videreuddanne sig og har nu papirer fra Danske Byggeøkonomer på deres kompetencer som projekteringsledere.

Herved kvalificerer vi yderligere RUBOW arkitekters rådgivningskompetencer inden for projektering og styring af byggeprojekter. Vi er sikre på at den nyerhvervede viden vil komme vores bygherrer til gode og, sammen med vores fokus på bæredygtighed, sikre fremtidige processer og byggerier af høj kvalitet.  

Projekteringslederrollen spiller en stadig vigtigere rolle for projekternes succes. Overblikket over tid, økonomi og ydelser kan være komplekst og udfordrende, specielt efter at de nye AB vilkår er trådt i kraft, så stærke projekteringslederkompetencer er nødvendige for at kunne yde en kvalificeret rådgivning i alle projektets faser.

Med projekter som Terrassehuset og Skæring Bæk Huse, som begge har opnået DGNB Guld og det kommende projekt på Nørre Boulevard 84, der skal DGNB Platin certificeres, har tegnestuen allerede stået bag projekter med et højt ambitionsniveau, og evnen til at lede og styre disse processer er nu blevet yderligere styrket med udnævnelsen af 2 certificerede projekteringsledere.

Stort tillykke Jacob og Troels!