Vi søger landskabsarkitekter

RUBOW arkitekter, Landskab & Bystrategi søger 2 erfarne landskabsarkitekter dedikeret til projektering, heraf én med erfaring med team koordinering.

Brænder du for at udforske landskabsarkitekturens bæredygtige tilgange og sætte mennesker og fællesskaber i centrum? Har du lyst til at prøve kræfter med projekter inden for landskab og bystrategi sammen med 90 kollegaer i hjertet af København?

Vi arbejder helhedsorienteret med landskab og byggeri baseret på tætte, tværfaglige samarbejder. Vores projekter udvikles med afsæt i stedets potentialer og med respekt for de mennesker, stedet er tiltænkt. Vi stræber efter at kombinere bæredygtighed og æstetik i gennemtænkte løsninger, der giver noget tilbage til det sted, vi skaber en forandring.

Du får en varieret hverdag sammen med 10 kollegaer i Landskab & Bystrategi, hvor dine ideer og dit engagement værdsættes, og hvor der er rig mulighed for personlig og faglig udvikling og ikke mindst selvstændige opgaver. Vi har en imødekommende virksomhedskultur og løbende faglige arrangementer på tværs af projekter og fagligheder.

Din rolle er at styre og drive landskabsprojekter i det tværfaglige samarbejde med arkitekt og ingeniør, bevare overblikket, fremme bæredygtige løsninger og varetage team koordinering.

Du sikrer, at der løbende er dialog og forventningsafstemning med bygherre, brugere, myndigheder, samarbejdspartnere og kolleger på projektet, og du har fokus på en positiv dialog i projektteamet.

Kvalifikationer

  • Du er uddannet landskabsarkitekt med min. 7 års erfaring.
  • Du har et solidt kendskab til projekteringsfaser og udførelse, og har gode evner til at arbejde både helhedsorienteret og detaljeorienteret.
  • Du er engageret og har lyst til at arbejde i et dynamisk miljø, hvor vi sætter faglighed og bæredygtighed højt.
  • Du er systematisk og struktureret i din arbejdsform, og du tænker kreativt og kan lide at formgive.
  • Du har erfaring med team koordinering, ressource- og opgavestyring, bevarer overblikket og skaber tryghed for både projektteam og bygherre. (den ene stilling).
  • Du har erfaring til at kunne indgå i tværfaglige projektteams med arkitekter, ingeniører og specialister.
  • Du har gode samarbejdsevner, evnen til at etablere en positiv dialog og har deltaget i brugerdialog.
  • Du trives med mange bolde i luften, både selvstændigt arbejde og arbejde i teams.
  • Du er erfaren bruger i Autocad, og gerne kendskab til projektering i 3d (REVIT/Archicad).

Stillingerne er fuld tid. Løn- og ansættelsesvilkår sker efter overenskomst/kvalifikationer.

Har du lyst til at blive en del af vores team så send din ansøgning, CV og portfolio max 10MB til: spo@rubowarkitekter.dk att.: Stine Poulsen, leder af RUBOW arkitekter, Landskab & Bystrategi.
Vi holder løbende samtaler med henblik på snarlig ansættelse.

Se mere om os på:Landskab & Bystrategi