Baggage Factory West

Bagagefabrikken, Baggage Factory West i Copenhagen Airport (CPH) er afleveret med stor ros fra bygherren.

Projektet til den ny bagagefabrik på airside og kantine, kontorudlejningsarealer samt generatorstation på landside har været meget komplekst og krævende og omfatter såvel nybyggeri som ombygning og nøje tilpasning til eksisterende forhold.

“I vores samarbejde med RUBOW arkitekter har vi mødt et arkitektfirma, der med høje faglige kompetencer, har været særdeles gode til at lytte og forestå og som i høj grad har bidraget til det gode samarbejde om at finde de rigtige løsninger til et færdigt byggeri som vi er meget stolte af,” udtaler Jesper NIelsen Kjær fra CPH.

Udviklingen af projektet er gennemført i en tidlig inddragelses proces med efterfølgende totalentreprise, lokaliseret på et projektkontor i CPH lufthavn tæt på byggeriet – i et tæt samarbejde med MT Højgaard, SWECO, Holm & Grut, Niras samt Københavns Lufthavne A/S

“Forløbet har været særdeles vellykket og RUBOW arkitekter har været en væsentlig aktør i, at koordinere og samle de mange interessentønsker i konkrete fysiske forslag til beslutningsprocessen i dialog med bygherren, SWECO og MTH,” lyder det yderligere fra Jesper Nielsen Kjær, CPH.

RUBOW arkitekter har, udover at projektere, indgået i arbejdet med brugerkoordinering og forestået den digitale koordinering med leverandøren af bagagehåndteringssystemet. Desuden er der leveret landskabsprojekt for varegård og forplads og koordineret udearealer med ny generatorstation og princip for trafikafvilkling.