Fribo Holte indviet

I går blev Fribo Holte indviet ved en festlig solrig dag med besøg og taler af både Rudersdals borgmester Jens Ive, politiker Sophie Løhde samt direktør hos Altiden, Miriam Toft.

Det er halvandet år siden første spadestik blev taget og byggeriet blev sat igang, og i går kunne resultatet af det gode samarbejde imellem Altiden, NREP, RUBOW arkitekter og JFP fejres.

Fribo Holte er det første i rækken af flere friplejehjem med fokus på hjem, tryghed, pleje og fællesskaber. Fribo Holte indpasser sig i sine omgivelser med nedskalerede facaderækker, med mindelser om et rækkehuskvartér og et varieret landskab. Her får man mulighed for at møde sine naboer og medbeboere i de åbne atriumhaver i hver enkelt bo-gruppe, eller i caféen der ligeledes er åben for øvrige naboer og besøgene eller i ude i en af de omkringliggende haver.

Fine stisystemer og motionsruter er indlagt i det omgivende landskab sammen med “aktivitetshaven” og “sansehaven”, der er skabt ud fra principperne for helende haver: med rige variationer i oplevelser, beplantning og aktiviteter. Her vækkes sanserne til live, og tidens passeren sikrer variation over hele året.

Der er blevet taget godt imod det nye plejehjem og de første beboere er allerede flyttet ind og fylder hus med liv.