RUBOW arkitekter henter ny direktør

1. maj tiltræder Mads Dyssel Engel som direktør hos RUBOW arkitekter.

Mads Dyssel Engel kommer fra en stilling som Director of Operations hos SHL Architects, hvor han gennem flere år har været associate partner og nøgleperson i virksomhedens udvikling og ansvarlig for den daglige drift samt større internationale projekter.

Nu venter der Mads Dyssel Engel nye udfordringer, når han den 1. maj bliver direktør i RUBOW arkitekter, der er blandt branchens førende rådgivere inden for arkitektur og landskabsarkitektur i Danmark.

”Jeg glæder mig til at blive en del af RUBOW arkitekter. Ambitionerne er skyhøje og med RUBOWs nærværende og høje faglige tilgang til arkitekturen, står vi på et stærkt fundament for den videre udvikling af tegnestuen. Det er med både ydmyghed og stolthed, jeg går til opgaven med at videreudvikle og eksekvere på strategien for fremtidens RUBOW arkitekter i samarbejde med den øvrige ledelse og medarbejderne,” siger Mads Engel.

Mads Dyssel Engel skal som ny direktør stå i spidsen for drift og ledelse af RUBOW arkitekter i tæt samarbejde med den øvrige direktion beståede af Susanne Hansen, Lars Hetland og Lars Bo Lindblad.

Ansættelsen af Mads Engel skal understøtte RUBOW arkitekters udvikling og fremtidssikre virksomheden som en af de førende arkitektvirksomheder i Danmark.

”Mads er det perfekte match på både værdier, arkitekturforståelse og virksomhedsdrift. Han kommer med stor viden og erfaring inden for forretningsudvikling, internationalt samarbejde og ledelse af en større arkitektorganisation. Alle nødvendige kompetencer for vores udvikling af et moderne skandinavisk arkitektbrand – vi glæder os til samarbejdet,” siger en enstemmig direktion hos RUBOW arkitekter.

Mads er 45 år og har en kandidatgrad i arkitektur fra Aalborg Universitet. Han er desuden uddannet Bygningskonstruktør samt IPMA certificeret projektleder.

RUBOW arkitekter består af ca. 100 medarbejdere og blev 1. maj 2021 en del af Norconsult, der er en konsulentvirksomhed med 5.100 ansatte fordelt på omkring 130 kontorer, hovedsageligt i Norden. Norconsult er ejet af medarbejderne.