Rammeaftale med Domea.dk vundet

Rammeaftale vundet:

Team RUBOW arkitekter skal skabe fremtidens almene boliger med Domea.dk

RUBOW arkitekter har sammen med Norconsult Arkitektur, Ekolab, arki_lab, ReVærk og Norconsults ingeniører, indgået en treårig rammeaftale om totalrådgivningsydelser ved Domea.dk’s renoverings- og nybyggeriopgaver i Østdanmark.

Hos RUBOW arkitekter, ser vi frem til at samarbejde med en af Danmarks største almene bygge- og boligadministrationer om deres kommende bygge- og renoveringsprojekter.

”Aftalen giver os mulighed for at anvende og videreudvikle vores årelange erfaring inden for byggeri i den almene sektor. I rammeaftalen indgår vi i et gentaget samarbejde med både nogle dygtige parter fra vores team og en stor og ambitiøs boligorganisation – det kommer til at have en positiv betydning for både bæredygtigheden, for den måde vi kan nytænke den almene bolig og for den kvalitet, den enkelte beboer vil opleve både gennem processen og i det færdige byggeprojekt”, fortæller Britt Nemmøe, partner og almensektorchef hos RUBOW arkitekter.

Hos Domea.dk ønsker man at styrke branchens vækstlag. Derudover findes en nysgerrig på hvordan fremtidens almene bolig ser ud. Derfor har Domea.dk formuleret et ønske i udbudsmaterialet, hvor man beder totalrådgiverne invitere nye og mindre tegnestuer ind i deres teams.  Det er ambitioner der bliver taget godt imod hos RUBOW arkitekter, og som spejler virksomhedens egen strategi og udvikling.

”Vi er rigtigt glade for at Domea.dk har valgt at lægge stor vægt på bæredygtigt byggeri og samtidig stille krav om, at vi i fællesskab bidrager til udvikling af vækstlaget i den danske arkitektstand. Vi kan kun skabe kloge bud på fremtidens boligbyggeri, når vi arbejder tæt sammen på tværs af baggrund, erfaring og tankemønstre”, udtaler Britt Nemmøe

Domea.dk er en af landets største bygge- og boligadministrationer. Domea.dk’s byggeafdeling har i alt mere end 200 igangværende bygge- og renoveringsprojekter til en samlet anlægssum af ca. 12 milliarder kroner.

Rammeaftalen om totalrådgivning løber over tre år med mulighed for en et-årig forlængelse. Domea.dk har valgt fem rådgiverteams til rammeaftalen, og forventer at indkøbe rådgivning til en samlet værdi af 125 mio. dkk.