Rammeaftale vundet!

Med et flot 10-tal for kvalitet og metode, har Aarhus Kommune tildelt team RUBOW arkitekter 1. pladsen i en rammeaftale om totalrådgivning på daginstitutionsbyggerier.

”Vi er stolte over at Aarhus Kommune kalder vores tilgang til samarbejdet og den måde vi skal løse opgaver på sammen for gennemtænkte og nyskabende!” fortæller Uffe Breinholt, partner hos RUBOW arkitekter Aarhus, han fortsætter: ”Gennem de seneste fem år, har RUBOW arkitekter været involveret i mere end 35 institutionsprojekter. Det er den erfaring vi bringer i spil i samarbejdet med Aarhus Kommune gennem kataloger, der kan kvalificere beslutninger på alle skalatrin fra masterplan til programmering.”

Gennem rammeaftalerne ønsker Aarhus Kommune at sikre en effektivisering af processerne omkring udvikling af kommunens daginstitutioner. Effektivisering, der både skal komme den økonomiske bundlinje og kvaliteten i byggeriet til gavn.

RUBOW arkitekter vil, som vinder af rammeaftalen, få tildelt alle opgaver indenfor renovering og tilbygning af eksisterende institutioner. Derudover tildeles den første nye daginstitution direkte til teamet. Øvrige nye institutioner vil blive tildelt efter miniudbud, hvor team RUBOW arkitekter konkurrerer mod vores kollegaer fra hhv. team GPP og team Arkitektfirmaet Johansen og Rasmussen.

RUBOW arkitekter skal løse opgaverne sammen med Learning Spaces og Norconsult. Rammeaftalen løber over fire år og har en forventet værdi på samlet 30 mio. dkk.