RUBOW arkitekter henter ny fagchef

RUBOW arkitekter henter ny fagchef for Sundhed og Pleje fra Henning Larsen

Den nye fagchef for sundhed og pleje, associeret partner Mette Liljeroth Lindeberg, skal sikre tegnestuens fortsatte position blandt landets bedste, når der skal udvikles fremtidssikret og bæredygtigt sundheds- og plejebyggeri. 

Mette Lindeberg er uddannet arkitekt og har specialiseret sig indenfor sundhedsbyggeri gennem de seneste 15 år. Hun kommer fra en stilling som Head of Healthcare hos Henning Larsen, hvor hun gennem 10 år har været med til at sikre, at tegnestuens sundhedsprojekter blev løst både funktionelt og æstetisk. Derudover har Mette erfaring som bygherre fra Region Hovedstadens Nyt Hospital Hvidovre.

”Mette bliver en nøgleperson når vi skal realisere vores virksomhedsstrategi frem mod 2025”, fortæller Mads Dyssel Engel, direktør hos RUBOW arkitekter, ”Vores opgave er at skabe arkitektur, der imødekommer nutidens behov og på samme tid har respekt for de fremtidige generationer – til det arbejde har Mette den helt rigtige kombination af kritisk faglighed og brede samarbejdskompetencer.”

Mette kommer til at fungere som fagchef indenfor sundheds- og plejeprojekter på tværs af RUBOW arkitekters afdelinger i København og Aarhus, i tæt samarbejde med direktør Lars Hetland.

”Mine ambitioner og det, der driver mig i mit virke som arkitekt er at skabe en forskel i de fysiske omgivelser, der sætter rammen for og understøtter vores sundheds- og plejebyggerier” fortæller Mette Lindeberg, ”Derfor glæder jeg mig til at få lært alle mine nye kollegaer at kende, og bidrage til at vi sammen kan sikre de allerbedste betingelser for god sundhedsarkitektur i Norden.”

RUBOW arkitekter er en del at den norske rådgivningsvirksomhed Norconsult, der med mere end 5000 ansatte er Norges største tværfaglige rådgiver med kontorer i hele verden. Norconsult er 100 % medarbejderejet.