Rammeaftale vundet

RUBOW arkitekter vinder rammeaftale med Rudersdal Kommune

RUBOW arkitekter har gennem de seneste tre år samarbejdet med Rudersdal Kommune indenfor en rammeaftale om teknisk totalrådgivning. Opgaverne har blandt andet omfattet en renovering af Arne Jacobsens rådhus i Holte og helhedsplaner på skoleområdet, hvor Søholmskolen og Ravnholm Skole er ved at blive realiseret. Det glæder os at Rudersdal Kommune har lyst til at fortsætte samarbejdet og bygge videre på vores fælles erfaringer i en ny rammeaftale.

”Vi oplever Rudersdal Kommune som en engageret og nærværende bygherre, hvilket betyder at det er meget nemmere for os at sikre god rådgivning i vores samarbejde. Vi løser projekterne og de udfordringer der naturligt opstår i et tæt og konstruktivt samarbejde – det glæder vi os naturligvis til at fortsætte med,” udtaler Lars Hetland, Direktør og Partner hos RUBOW arkitekter.

RUBOW arkitekter skal levere totalrådgivning i tæt samarbejde med Norconsult, som leverer ingeniørydelser på rammeaftalen. Rådgiverteamet skal udvikle kommunens bygninger inden for børne-, skole-, social-, idræts- og kulturområdet, herunder nyopførelse og større til- og ombygninger af skoler og daginstitutioner, dagtilbud til ældre og personer med særlige behov, idrætsanlæg og administrationsbygninger.