RUBOW VINDER RÅDHUS I KØGE

RUBOW arkitekter har brugt en god del af sommeren på at udarbejde tilbud og projekt til udvidelse af Køge rådhus. Projektet er vundet sammen med G.V.L ENTREPRISEMOE A/S RÅDGIVENDE INGENIØRER og Lassen Landskab for Køge Kommune og TK Development og indeholder p-kælder, butikker i stueetagen samt en udvidelse af Køge Rådhus, i alt 4.680 m2.

Bebyggelsen skal etableres i forbindelse med en større omlægning og udvikling af Køges handels- og kulturliv og er en viderebearbejdning af skitseforslag udarbejdet af Årstiderne Arkitekter. I dag er RUBOW blevet udnævnt vinder af konkurrencen med udvidelsen af rådhuset, som skal kickstarte visionerne. Herunder ses RUBOWs illustration fra konkurrenceprojektet.

Facaderne01Vi glæder os til det videre forløb med forventet indvielse af rådhusudvidelsen  i maj 2016.