1. SPADESTIK I BRØNDBY PARKEN

Fra venstre: Esbern Ott, Forretningsfører i Det sociale Boligselskab Brøndbyparken, Ib Terp, borgmester, Lars Bo Lindblad, direktør RUBOW arkitekter. Foto © Steen Flinta

Ib Terp, borgmester i Brøndby Kommune satte i går spaden i jorden for at markere begyndelsen på en gennemgribende energirenovering og opgradering af Brøndbyparken afd. 1 Bredager/Gillesager. En renovering, som giver Kay Fiskers almene boliger fra starten af 1950’erne ny attraktionsværdi og gør dem tidssvarende og mere driftsøkonomiske.

RUBOW arkitekter vandt i 1. præmie i indbudt konkurrence og har kvalificeret projektet – og forankret løsningerne blandt beboerne – gennem en proces med fem fokusgrupper, som har arbejdet med adgangs- og udearealer for hhv. tværblok­ke og rækkehuse, badeværelser, ældre- og handicapegnede boliger og fælleshus. Projektet består af i alt 539 boliger og er udbudt i stor- og fagentrepriser. Under udførelsen vil RUBOW arkitekter være på pladsen i forbindelse med fagtilsyn og byggeledelse.

Læs mere om samarbejdspartnere og om projektet her på vores hjemmeside: Brøndbyparken