ENDNU EN DGNB KONSULENT I HUSET

DGNB tilgangen ligger fint i tråd med vores øvrige tilgang: Vi arbejder helhedsorienteret med ambitiøse målsætninger til miljømæssig, økonomisk og social bæredygtighed. Målet er værdiskabelse på flere niveauer, fra inddragelse af brugere og samarbejdspartnere til den lavest mulige CO2- udledning fra byggeriet forenet med det bedst mulige indeklima.

Vi har et særligt fokus på ‘bæredygtighed’ anført af vores bæredygtighedschef, arkitekt Tanja Jordan, som bl.a. har en international Master in Energy and Green Architecture (MEGA). RUBOW arkitekter er yderligere, som en af de første i landet, DS/EN ISO14001-certificeret i miljøledelse. Vores mange velgennemførte projekter, med bæredygtighed som målbart parameter, har givet os et solidt referencegrundlag, hvilket vi trækker på som en naturlig del af vores metode i udviklingen af nye æstetisk værdiskabende og bæredygtige projekter.