NY BYDEL SKYDER OP

Vores hovedprojektering af 101.000 m² uddannelsesbyggeri, detailhandel, erhverv og boliger er under konkretisering på kanten af Vesterbro – byggeriet udgør ca. 15 % af det samlede nybyggeri i Københavns nye bydel, Carlsberg Byen. Råhusene, med undtagelse af boligtårnet ‘Bohrs Tårn’, står nu fuldt færdige på Byggefelt 8, som er det største byggeprojekt RUBOW har deltaget i til dato. ‘Det er virkelig spændende at overvære opførelsen af så stort et projekt og deltage i løsningen af de udfordringer, der opstår i processen’, udtaler Helene Skytte Olesen, som er RUBOWs projektchef på opgaven, der følger op på projektet indtil sidste bygningsafsnit afleveres i foråret 2017.

Vilhelm Lauritzen Arkitekter A/S, Christensen & Co Arkitekter A/S, COBE arkitekter ApS, Nord Arkitekter ApS, Effekt I/S og NIRAS A/S har udarbejdet konkurrenceprojektet og projektforslaget for Carlsberg Byen P/S. RUBOW arkitekter har stået for hovedprojektering i totalentreprise for NCC i samarbejde med Mikkelsen arkitekter A/S, 1:1 Landskab ApS og Rambøll A/S.

Se og læs mere om projektet her på vores hjemmeside under henholdsvis Carlsberg undervisningsbyggeri, Carlsberg boliger, og Carlsberg erhvervsbyggeri.