NY BYDEL SKYDER OP

Vores hovedprojektering af 101.000 m² uddannelsesbyggeri, detailhandel, erhverv og boliger er under konkretisering på kanten af Vesterbro – byggeriet udgør ca. 15 % af det samlede nybyggeri i Københavns nye bydel, Carlsberg Byen. Råhusene, med undtagelse af boligtårnet ‘Bohrs Tårn’, står nu fuldt færdige på Byggefelt 8, som er det største byggeprojekt RUBOW har deltaget i til dato. ‘Det er virkelig spændende at overvære opførelsen af så stort et projekt og deltage i løsningen af de udfordringer, der opstår i processen’, udtaler Helene Skytte Olesen, som er RUBOWs projektchef på opgaven, der følger op på projektet indtil sidste bygningsafsnit afleveres i foråret 2017.

RUBOW arkitekter står for hovedprojektering i totalentreprise for NCC i samarbejde med Mikkelsen arkitekter, 1:1 Landskab og Rambøll. Fra konkurrence til forprojekt har VLA som totalrådgiver i samarbejde med CCO, COBE, NORD, Effekt og Niras udviklet projektet for Carlsberg Byen.

Se og læs mere om projektet her på vores hjemmeside under henholdsvis Carlsberg undervisningsbyggeri, Carlsberg boliger, og Carlsberg erhvervsbyggeri.