RUBOW ARKITEKTER PÅ TOPPEN

Ca. 30 medarbejdere fra RUBOW ARKITEKTER og MIKKELSEN ARKITEKTER besøgte i torsdags byggepladsen i Carlsberg Byens byggefelt CBY8. Deltagerne var primært projektgruppen, som har 3D-projekteret det 101.000 m2 store campusbyggeri.

De blev vist rundt i de kommende UCC faciliteter, boliger, erhvervsarealer og butikker og endte på toppen af Bohrs Tårn, hvor dækket nu ligger i 21. etage. NCC skal opføre yderligere 9 etager, før Tårnet har nået sin fulde svimlende højde på 100 meter.

CBY8_flyfoto-web

Læs mere om projektet og samarbejdspartnere her på vores hjemmeside under CARLSBERG CAMPUSCARLSBERG ERHVERV og CARLSBERG BOLIGER

Vilhelm Lauritzen Arkitekter A/S, Christensen & Co Arkitekter A/S, COBE arkitekter ApS, Nord Arkitekter ApS, Effekt I/S og NIRAS A/S har udarbejdet konkurrenceprojektet og projektforslaget for Carlsberg Byen P/S. RUBOW arkitekter har stået for hovedprojektering i totalentreprise for NCC i samarbejde med Mikkelsen arkitekter A/S, 1:1 Landskab ApS og Rambøll A/S.