GRAFISK TALENT

Vi søger en person, der er dygtig til at omsætte ord og tanker til let forståelige illustrationer, til at skabe sammenhæng og helhed, til at forstå kunsten at formidle et materiale til et bredt publikum og til at fremkalde fortællingerne i vores projekter i forskellige formater i forhold til salg, udvikling, konkurrenceproduktion og forskellige brugerprocesser og præsentationsfora.

Du er arkitekt med grafisk talent eller grafiker med sans for arkitektonisk virksomhed. Du har min. 5 års erfaring inden for branchen, mestrer Adobe pakken, er en team player, taler og skriver flydende dansk og engelsk og trives med skiftende opgavetyper i en dynamisk hverdag med mange kollegaer.

Vi tilbyder en professionel arbejdsplads i rivende udvikling – en udvikling, du forventes at blive en vigtig aktør i som ansvarlig for tegnestuens grafiske produktion. Ansættelse hurtigst muligt. Løn iht. overenskomst og kompetencer.

Henvendelse kan ske til Susanne Hansen, sus@rubowarkitekter.dk