RUBOW ARKITEKTER PÅ VENEDIG BIENNALEN

RUBOW ARKITEKTER INDTAGER VENEDIG MED SKOLEPROJEKT.

Som eksempel på toneangivende læringsbyggeri og kulturelt kraftcenter, er RUBOW arkitekters ’Skolen i Skoven’, udvalgt som et af de danske bidrag til Arkitekturbiennalen i Venedig 2016.

”Vi er super stolte af at være blandt de udvalgte til Biennalen og glæder os rigtigt meget til at se projektet sammen med alle de øvrige danske bidrag, når vi deltager i den officielle åbning i maj” siger partner i RUBOW arkitekter Susanne Hansen.

Udstillingen er kurateret af Boris Brorman Jensen og Kristoffer Lindhardt Weiss. Under det overordnede tema ”Reporting from the Front” har kuratorerne udvalgt projekter under temaet ”Ny dansk humanisme”. Biennalen løber fra 28. maj til 27. november 2016

Du kan se mere om projektet og samarbejdspartnere på vores hjemmeside  her  Og mere om Biennalen i Venedig her  Eller på DACs hjemmeside her