Vi søger

Vi søger en erfaren, skitserende arkitekt til at lede udvikling af nye projekter.

  • Du er dygtig til at knække et konkurrenceprogram – både funktionelt, processuelt og tektonisk – med nysgerrighed og nytænkning, men du er også metodisk og strategisk i din tilgang.
  • Du evner både overblik og indlevelse og har erfaring med at styre udviklingsprocessen i mål og sikre, at teamet performer, og tidsrammen overholdes.
  • Du er god til at formidle i tegning, tekst og tale. Dine digitale værktøjer er brede, men ikke nødvendigvist fyldestgørende.

Vi tilbyder en professionel tegnestue med 70 skønne kollegaer i indre København og god plads til personlig udvikling i forhold til fagets mange aspekter. Størstedelen af vores projekter er for almene eller offentlige bygherrer, hvor inddragelse, bæredygtighed og bygbarhed er i højsædet. Vi dyrker udviklingen af et projekt i samspil med specialister, både de interne og eksterne, med brugerne og med bygherrer. Med erfaring fra projekter i sort set alle skalatrin sikres en god vekselvirkning mellem helikopterperspektivet og det strategiske lag, helt ned i det nære, hvor det handler om mennesker, udveksling af erfaringer, rum, stof og sanselighed. Vores arkitektoniske tilgang er en videreudvikling af det moderne formsprog, der kendetegner den nordiske tradition.

Kvalifikationskrav:

Tidligere fastansættelse(r) / Flydende dansk mundtligt og skriftligt / Minimum 5 års relevant erfaring / Kendskab til offentlige udbud er en fordel / Løn efter overenskomst og kvalifikation.

Ansøgning sendes til Susanne Hansen på sus@rubowarkitekter.dk. Ansøgningsfrist 15.2.2015.  Du er velkommen til at kontakte Susanne, hvis du har brug for en uddybning på 3369 1194.

Vi glæder os til at høre fra dig!