Vært for konference om ‘Fremtidens almene bolig’

Hvordan bygger vi fleksibelt til nye familiemønstre? Og hvorledes organiserer vi boligområder, som inkluderende hverdagsfællesskaber? Hvordan kombineres klimaløsninger og det gode naboskab?

Hør Britt Nemmøe fortælle om de nye retninger, vi hos RUBOW arkitekter arbejder med for fremtidens almene bolig i bl.a. det nye boligområde ‘High Five’ på Beauvaisgrunden i København.

High-Five_Exterior_1200

Tirsdag d. 13. september fra 08:30 – 14:00 går konferencen tæt på den almene sektor netop nu, og ser på nye muligheder for at placere almene boliger i sammenhæng med private i nyskabende boligkoncepter og energirigtige løsninger i nye fællesskaber. Med oplægsholdere som Natalie Mossin, Smith Innovasion, Ingvar Sejr Hansen, kontorchef i Center for Byudvikling, Københavns Kommune, Karsten Beltoft, direktør i Realkreditforeningen og Thomas Holluf Nielsen, adm direktør i Domea med flere, er det målet med konferencen, at skabe overblik over de vigtigste tendenser i forhold til fremtidens almene boliger og give indblik i samarbejdet mellem offentlige og private.

Læs mere om program, pris og tilmelding hér.