Kronløbsøen og Fortløbskaj

RUBOW arkitekter var blandt de udvalgte til at bidrage med en vision for ‘Kronløbsøen og Fortløbskaj’ for By og Havn – En masterplan med nye spektakulære boligbebyggelser i Nordhavnen, København.

Et fantastisk spændende projekt, hvor vi – i samarbejde med  LINK arkitektur, Møller & Grønborg, Dominia og Multiconsult  – har foreslået en bebyggelse, hvor bygning, uderum og byrum er bundet sammen i én samlet landskabelig og arkitektonisk bearbejdning. En bebyggelse, hvor bygningerne som klippeskær springer frem fra øens grønne bund og danner rammen om et nyt og helt særligt sted i byen. Et sted som både skaber værdi for bebyggelsens beboere, naboer og resten af byen. Vi ønsker det vindende hold stort tillykke. Vores projekt vil i den nærmeste fremtid blive lagt ud her på hjemmesiden under ‘Boliger’. Indtil da kan vi anbefale at læse By & Havns pressemeddelelse her