Arkitekturens dag 03.10.2016

Arkitekturens dag i Aarhus
Arkitektur i det almene byggeri

Kreativ Direktør hos RUBOW arkitekter, Susanne Hansen, forelæser mandag den 3. oktober 2016 på stor, åben konference i Aarhus. Konferencen er arrangeret i samarbejde mellem Arkitektforeningen, Udlændinge-, Integrations- og Boligministeriet og Aarhus Kommune og Almennet.

Under overskriften ’Arkitektur, Bæredygtighed og Fællesskab’ åbner Susanne debatten omkring den fællesskabsbårne sociale bæredygtighed og giver eksempler på, hvad vi som arkitekter kan bidrage med for at stimulere fællesskab. Fællesskabet i RUBOW arkitekters udviklingsopgaver handler både om den blandede by, blandede boligformer og muligheden for de nære sociale fællesskaber. Om hvordan god planlægning kan få mennesker til at mødes på en måde som er naturlig, give mennesker mulighed for at farve sine nære omgivelser på en personlig måde samt understøtte fællesskabet i det nære gennem formgivning af naboskaber.

Du kan læse mere om konferencen her:
http://almennet.dk/arrangementer/konference-om-arkitektur-i-det-almene-byggeri/