Bæredygtigt forbillede for skolebyggerier

RUBOW arkitekters projekt ‘Skolen i skoven’ på Vilhelmsro er udvalgt, som én ud af 50 danske byggerier, til Danske Arkitektvirksomheders eksempelsamling ARKITEKTUR MED MERVÆRDI’ Danske Ark har samlet en række eksempler med dokumenteret social, økonomisk eller miljømæssig merværdi for brugere, bygherrer og samfund. Bygninger, byrum og landskaber, der kort sagt gør en forskel, og hvor man kan måle og veje effekten af det arkitektoniske aftryk. Vilhelmsro diagrammer

Vi synes, det er et spændende initiativ og er stolte af, at skolen er blevet udvalgt, som et miljømæssigt bæredygtigt forbillede for fremtidige skolebyggerier.

WEB_Vilhelmsro_RJ

FOTOS: Øverst © Adam Mørk, Nederst © Rune Johansen

Læs mere om Skolen i Skoven her, på vores hjemmeside

Klik ind på projektet i eksempelsamlingen her

Læs om baggrunden i pressemeddelelsen på Building Supply her