Udvikling af Hedeland Naturpark

Greve, Roskilde og Høje-Taastrup Kommune har i samarbejde med I/S Hedeland og Realdania besluttet at gennemføre et parallelopdrag for at få nye idéer og kreative input til udvikling af Hedeland Naturpark.

Ud af 20 ansøgninger er tre teams udvalgt til at deltage i parallelopdraget:

“Hedeland er et helt særligt kulturskabt landskab præget af råstofindvinding, spirende plantemiljøer og løbende udvikling af spektakulære og sociale aktiviteter gennem årtier. Vi glæder os vanvittigt til processen og til samarbejdet” udtaler ansvarlig partner på opgaven, Stine Poulsen, RUBOW arkitekter.

Læs mere om stedet og parallelopdraget her

Visionerne for Hedeland fik omtale i TV 2 Lorry den 23. juni 2016. Se indslaget her

Mere information samt baggrundsmateriale til parallelopdraget findes bl.a. her