Rejsegilde og Spadestik

Torsdag var vi til rejsegilde på daginstitutionen Lille Sky i Hvidovre. Profilinstitutionen er resultatet af en indbudt projektkonkurrence, som RUBOW arkitekter vandt 2015. Den ny idrætsinstitution på Cirkusgrunden  kommer til at byde på bevægelseslandskaber  og sansehaver for offentligheden og skal indvies til august.                                                                 lille sky

Læs mere om rejsegildet her eller om Lille Sky her på vores hjemmeside.

 

Mandag var vi til 1. spadestik på på Lærkereden i Køge. Plejeboliger, som RUBOW arkitekter vandt i indbudt totalentreprisekonkurrence sammen med GVL og Domina. Boligerne er designet, så de kan bruges både som almindelige plejeboliger og som demensboliger, med gode materialer og grønne gårdhaver, som rammen om en god alderdom. Projektet er 1. etape af en helhedsplan, som i alt vil tælle 92 plejeboliger, når centret er fuldt udbygget.Laerkereden interior4

Læs mere om projektet her