RUBOW arkitekter søger landskabsarkitektstuderende, der kan arbejde deltid 1 til 2 dage om ugen i vores afdeling for Landskab og Bystrategi, under ledelse af Stine Poulsen.

Send en ansøgning indeholdende CV og portfolio digitalt til:
job@rubowarkitekter.dk
Kontaktperson: Stine Poulsen
Vi glæder os til at høre fra dig!

Ønsker du at prøve kræfter med virkelighedens verden sammen med 70 kollegaer på en tegnestue i hjertet af København? Brænder du for at udforske landskabsarkitekturens løsninger, som er bæredygtige og sætter mennesket i centrum?

Hos os bliver du en del af et erfarent hold landskabsarkitekter, planlæggere og bygningsarkitekter. Vi vil ruste dig med en bred forståelse af faget med opgaver inden for landskab og bystrategi, undervisnings-, sundheds og plejesektoren. Du får en varieret og sjov hverdag, hvor dine ideer og dit engagement værdsættes. Vi har en imødekommende virksomhedskultur, en
fabelagtig frokostordning og løbende faglige arrangementer på tværs af projekterne. Aktiviteter der sikrer, at du står stærkere i dit videre karriereforløb.

Om dig:
• Du er ved at uddanne dig til landskabsarkitekt og har afsluttet din bachelor og har gennemført kurset ”Planter og teknologi”
• Du har god kendskab til Adobepakken, Autocad og gerne 3D programmer.
• Du er dedikeret og nysgerrig på de kreative processer
• Engageret og opsøgende

Studiejob4 Studiejob6 Studiejob8 Studiejob9