Udviklingsplan for Hedeland offentliggjort

”Hedeland er et helt særligt sted for de lokale, men har potentiale til at blive en regional, og måske endda national magnet. Den udvikling synes jeg kommunerne er godt klædt på til med den færdige udviklingsplan. Vi er stolte over at se, at flere af de løsninger vores forslag udpegede er bragt med ind i udviklingsplanen” udtaler Stine Poulsen, RUBOW arkitekter.

Roskilde, Greve og Høje-Taastrup Kommuner har netop offentliggjort udviklingsplanen for Hedeland. Udviklingsplanen er produktet af et parallelopdrag hvor RUBOW arkitekter, SLA og Møller/Grønborg tidligere på året gav bud på, hvordan et enormt indvindingsområde kan fortsætte sin omdannelse til kultur- og fritidslandskab. Udviklingsplanens tre forslag er videreudviklet af SLA.

Du kan læse udviklingsplanen her
Og se RUBOW arkitekters forslag her