PRESSEMEDDELELSE RUBOW i Aarhus

PRESSEMEDDELELSE

RUBOW arkitekter åbner afdeling i Jylland

Flere opgaver og nye muligheder i Jylland har skabt grundlag for ekspansion af virksomhedens aktiviteter. Med et nyt kontor i Aarhus, skabt ved en fusion med Regnbuen-Kontur Arkitekter, placerer RUBOW arkitekter sig centralt i forhold til både eksisterende og nye samarbejder.

”Vi har gennem de seneste år vundet en del opgaver i Jylland, så det er en helt naturlig udvikling, at vi følger op på den tillid, vores bygherrer viser os ved at placere os fysisk i Aarhus”, fortæller Lars Bo Lindblad, direktør i RUBOW arkitekter. ”Vores ambition er at gøre det, vi er gode til i hele landet – og vi forventer da også, at afdelingen i Aarhus vil vokse over de næste par år”.

RUBOW arkitekter er lige nu i gang med flere større projekter i hele Jylland. Langt størstedelen af de jyske projekter er skabt sammen med Regnbuen Kontur Arkitekter – et tæt og tillidsfuldt samarbejde, som fremadrettet formaliseres ved at byde virksomhedens medarbejdere ind i RUBOW arkitekters organisation. I forbindelse med fusionen indtræder Lars Lisby i RUBOW arkitekters direktion og vil i det daglige have ansvaret for Aarhus-afdelingens 11 nuværende medarbejdere i RUBOW arkitekter Aarhus.

”Vores samarbejde har efterhånden forløbet over en del år, så vi ved, at vores kultur, faglighed og fokusområder matcher hinanden rigtigt godt – derfor er vi glade for at blive en del af RUBOW arkitekter, hvor vi sammen kan skabe nye muligheder for både nuværende og kommende bygherrer”, udtaler Lars Lisby.

Susanne Hansen, kreativ direktør i RUBOW arkitekter, glæder sig også til at få en afdeling i hjembyen Aarhus. ”Det er klart, at det har særlig betydning for mig som bysbarn at kunne vende hjem og bidrage aktivt til den imponerende udvikling, ikke bare Aarhus men hele Jylland gennemgår i de her år.”

Begge tegnestuer har igennem mere end 30 år sat sit arkitektoniske præg på udviklingen af det danske velfærdssamfund, og med fusionen skaber RUBOW arkitekter et bredere afsæt for at udnytte stærke faglige kompetencer, primært indenfor fokusområderne almene boliger, undervisning, daginstitutioner, sundhed, pleje, kirkeligt byggeri samt landskab og byudvikling.

Med etableringen af den nye afdeling i Aarhus placerer RUBOW arkitekter sig blandt Danmarks større arkitektvirksomheder med over 80 medarbejdere. RUBOW arkitekter Aarhus åbner i nye lokaler i Aarhus midtby i februar 2018.

Udvidet direktion og nye partnere
Direktion og partnerkredsen, som i dag består af direktør Lars Bo Lindblad, direktør Lars Hetland og kreativ direktør Susanne Hansen, udvides med Lars Lisby, som fremadrettet vil være partner og direktør i RUBOW arkitekter Aarhus. Derudover indtræder Rikke Hinkbøl Jensen og Uffe Breinholt som partnere i RUBOW arkitekter Aarhus.

I RUBOW arkitekters ledelse er der tillige fire associerede partnere: Britt Nemmøe, Helene Skytte Olesen, Stine Poulsen samt Katrine Daugaard Jørgensen, som er nyudnævnt associeret partner pr. 1. jan 2018.

Yderligere information:
Lars Bo Lindblad
Direktør
lbl@rubowarkitekter.dk
33691122 / 26161610

Lars Lisby Direktør Aarhus
lli@rubowarkitekter.dk
86205800 / 20457222