Bæredygtighed handler også om skønhed

16. maj inviterer Green Building Council til forårskonference. Konferencens mål er at åbne op for nye perspektiver i den måde vi forstår og arbejder med bæredygtighed i det byggede. Projektleder Carina Hedevang fra AAB præsenterer projektet Skæring Bæk, som er præscreenet til DGNB diamant. Projektet er udviklet af RUBOW arkitekter i samarbejde med Ekolab og Tækker Rådgivende Ingeniører.

I en DGNB Diamant certificering fokuseres på herlighedsværdier gennem behandlingen af sted, disposition og detaljering set i perspektiv af de klassiske arkitekturdyder funktionalitet, holdbarhed og skønhed. Hensigten er at skabe langtidsholdbar, gennemtænkt og smuk arkitektur. Her vægter emner som rumlig proportion, materialeæstetik og sociale strategier positivt.

Du kan se mere om konferencen her

Og mere om projektet ved Skæring Bæk her