RUBOW på Green Building konference

I går den 16. maj 2018 afholdt Susanne Hansen, kreativ direktør hos RUBOW arkitekter, et indlæg om DGNB Diamant og erfaringer fra bæredygtigt byggeri på Green Building Counsil Denmarks forårskonference i BLOX.

Oplægget var ét af tre, med overskriften ‘Når bæredygtighed skaber nytænkning’ og handlede om processen i forbindelse med DGNB Diamant certificeringen af Skæring Bæk Huse og den betydning, den har haft for byggeriets arkitektoniske kvalitet i forhold til udformning, samspil med naturen og det konkrete materialevalg.

DGNB Diamant hviler på en to-trins bedømmelse, som har til formål at understøtte, tydeliggøre og fremhæve arkitektonisk kvalitet i DGNB certificeret byggeri.

Green-Building-Conference-Skæringbæk-Husegbc
Green-Building-Conference-Skæringbæk-Huse-sus
Green Building Conference Skæringbæk Huse3