Konstruktørpraktikanter

RUBOW arkitekter Aarhus søger konstruktørpraktikanter med start februar 2019.

Ønsker du, at prøve kræfter med virkeligheden sammen med 80 dedikerede kollegaer i både Aarhus og København? Brænder du for at udforske bæredygtige arkitektoniske løsninger, der sætter mennesket i centrum?

Hos os bliver du en del af et erfarent team af både bygningskonstruktører, arkitekter og landskabsarkitekter. Vi giver dig en bred forståelse af konstruktørfaget med opgaver indenfor undervisnings-, sundheds- og plejesektoren. Du får en varieret og sjov hverdag, hvor dit engagement og indsats værdsættes.
Vi har en imødekommende virksomhedskultur, en fantastisk frokostordning og løbende faglige arrangementer på tværs af projekterne. Aktiviteter der sikrer, at du står stærkere i dit videre karriereforløb.

Om dig:
Du er ved at uddanne dig til bygningskonstruktør.
Du har godt kendskab til Revit og gerne 3D programmer.
Du er dedikeret og nysgerrig
Engageret og opsøgende

Praktikopholdet varer typisk fra 6 til 12 måneder.

Send en ansøgning med CV digitalt til:
lli@rubowarkitekter.dk
Kontaktperson: Partner, Lars Lisby