Ny grøn seniorbydel på vej i Holte

Ny seniorbydel på vej i Holte
RUBOW arkitekter, Aleris Omsorg og NREP, har sammen vundet grundkøbskonkurrence i Holte. På Skovlygrunden skal opføres 72 friplejeboliger.
Boligerne samles i en helt ny seniorbydel med direkte adgang til natur og fællesarealer. Byggeriet indpasser sig både i de grønne omgivelser og sine naboer. Byggeriet er udviklet med henblik på at tilbyde trygge rammer samt at invitere til fællesskab for både beboere, naboer og byens borgere.

”…et sted, der i hele sit udtryk og sin funktion understøtter, at man kan få glæde af hinanden på tværs af generationer”, siger borgmester Jens Ive.

Alle er velkomne
Et grønt område skaber en rekreativ adskillelse til de omkringliggende villaer og en naturlig ankomst til seniorbydelens grønne haverum.
En stor del af arealerne i den nye bydel bliver friarealer, der er tilgængelige for alle. Skolebørn og beboere på villavejene inviteres til at gå på opdagelse i det grønne område omkring plejeboligerne. På den nordlige del af grunden opføres en mindre del af byggeriet i to etager.

Byggeriet forventes igangsat i efteråret 2019.